Mot Koh Chang!

Idag har Angie och jag spenderat 5 timmar på immigration bureau för att förlänga våra visum och skaffa re-entry permit så att vi kommer in i landet igen efter att vi varit i Laos när vi åker dit i April. Helt sanslöst hur tråkigt det kan vara att sitta på rumpan och vänta. Immigration bureau ligger väldigt långt ifrån amarin så inklusive taxiresa tur och retur har vi varit på tur i 7 timmar! Men nu är det gjort i alla fall, jag får stanna till den 31 maj.

Området runt immigration bureau är väldigt stort och taxichauffören visste inte riktigt vart han skulle släppa av oss när vi kom dit så vi fick ta varsin moppetaxi den sista biten.



Yeeey! Vi fick varsin stämpel i passet tillslut.


När vi var på väg hem igen hade kontoren just stängt och det fanns inga taxibilar utanför. Så vi hoppade på en personalbuss som tog oss ut till den större, mer trafikerade gatan. När vi närmade oss stora vägen så upptäckte busschauffören att det var en lååååång kö längs utfarten. Så han gjorde en backande u-sväng och backade ut genom infarten istället. Haha, det hade ju aldrig hänt i sverige!

Nu ska jag packa väskan för Koh Chang. Vi är ett gäng på runt 6 personer som kommer att åka och vi ska ses nere i lobbyn om två timmar för att ta en taxi till bussstationen. En kille på SVT Kina kontaktde Angelica imorse då de läst hennes blogg och vill intervjua henne om läget här. Han flög hit sitt kamerateam idag och de ska filma oss när vi går på bussen. Så håll ögonen öppna, vi kanske hamnar på nyheterna!

Ha en bra helg allihopa!
Puss o Kram


Kommentarer
Postat av: Malin

Du verkar verkligen ha det toppen. Jättekul att följa hur du har det Jessica! Kramar från Malin!

2010-03-12 @ 16:01:51
URL: http://alifeofmalin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0