Helgen

Det vart en lugn helg i ban chang. Sol, bad, åka scooter och äta god mat. Riktigt skönt att komma ifrån Bangkoks dålig luft! När vi var på väg hem i söndags kväll träffade vi några thais på bussen som bjöd oss på varsin öl. Trevligt! Vi umgicks på stapplande engelska där meningarna enbart bestod av verb och substantiv. Så här kunde konversationen se ut:

Thai till en sovande billy: ”You not sleep! You go to Thailand, see nossing. Nossing, nossing! Only sleep!”
Billy: “I have been here many times. I have seen Thailand.”
Thai: “Aaaah, sopping, thai massas.”
Vi: “Yes we like shopping and tha imassage.”
Thai: “Aaaah, sopping, thai massas. You not sleep!”

Så fortsatte det typ hela vägen fram till bussstationen. Haha, det var ganska kul ändå. När vi kom hem igen bestämde vi oss för att fira Billys sista kväll innan han skulle åka hem till kalla Sverige igen i måndags morse. Vi hade en liten förferre på rummet innan vi åkte till Khao San Road (Backpackergatan) och lyssnade på liveband. Sen gick vi ut och dansade till morgontimmarna. Åkte hem och beställde McDelivery till frulle för att sen vinka av Billy när han hoppade in i taxin till flygplatsen. Trist att bli av med gott sällskap L Vi har verkligen haft skitkul när Billy var här! Jag hoppas att han kommer tillbaka i maj när vi åkert tillbaka till Filippinerna igen :) Nån mer som är sugen på att komma på besök?


Billy och Jag beställde dagens toast medan vi väntade på bussen. Såg svingod ut på bilden de hade vid kassan men det var en rostad macka med smör och sirap! Fy så äckligt. Allt är sött eller megaspicy i detta landet. Ge mig salt!






Så här ser du ut när man dansar till GES 'jag är en jävel på kärlek' i sängen.



Livebandet på Khao San



Det här är min vän Angelica :)




Hörs snart igen! Puss och kram på er!


Kommentarer
Postat av: Angelica

I love soppin and massas!!

2010-02-09 @ 14:46:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0